Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Βραβείο Άριστης Επίδοσης για την "Ολοκληρωμένη Στρατηγική Συγκοινωνιών" των Συγκοινωνιών Αθηνών

Με το Βραβείο Άριστης Επίδοσης βραβεύτηκαν οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) στα Transport & Logistics Awards 2015 , στην ενότητα «Επιβατικές Μεταφορές» και συγκεκριμένα στον τομέα Ολοκληρωμένη Στρατηγική Συγκοινωνιών .

Η ετήσια τελετή απονομής για την ανάδειξη και βράβευση των πιο δυναμικών και αποτελεσματικών έργων και πρωτοβουλιών στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 (www.tlawards.gr). Η διοργάνωση τελούσε υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν 350 στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές.

Το Βραβείο για τις Συγκοινωνίες Αθηνών παρέλαβε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), κ. Κωνσταντίνο Αντωνίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος σημείωσε ως ενδιαφέρον το γεγονός ότι ένας δημόσιος φορέας βραβεύεται για τη στρατηγική του ανάμεσα σε τόσες ιδιωτικές εταιρίες, ενώ ευχαρίστησε τους εργαζομένους καθώς εκείνοι είναι που στηρίζουν καθημερινά τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης. Η στρατηγική των Συγκοινωνιών Αθηνών πέτυχε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων, να διατηρήσει τις 8.000 θέσεις εργασίας και να προστατέψει το συγκοινωνιακό έργο, που ανασχεδιάστηκε έτσι ώστε τα Μέσα να λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών. 

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.