Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διακοπή λειτουργίας ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ 20-21.11.2010

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι,  ο ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) το Σαββατοκύριακο  20 και 21 Νοεμβρίου,  στο τμήμα από ΕΙΡΗΝΗ ως ΚΗΦΙΣΙΑ, θα είναι εκτός λειτουργίας, λόγω των έργων που εκτελούνται στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σ` αυτό το τμήμα, θα δρομολογηθεί εκτάκτως η λεωφορειακή γραμμή «Χ5 ΣΤ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛΑΤ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)».

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι έναντι της εισόδου του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ και το τέρμα στην πλατεία Πλατάνου, όπου βρίσκεται και η αφετηρία των λεωφειακών γραμμών 550, Ε7, Χ14 .

Η λεωφορειακή γραμμή Χ5, στην κατεύθυνση προς Κηφισιά θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από το σταθμό ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ,δεξιά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά λεωφ. Κηφισίας, αριστερά πλατεία Πλατάνου. Οι στάσεις που θα πραγρατοποιούνται είναι οι εξής : ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΚΑΤ, ΖΗΡΙΝΕΙΟ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ.

Στην κατεύθυνση προς σταθμό ΕΙΡΗΝΗ θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από την πλατεία Πλατάνου, λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα τηςΑττικής Οδού,  αριστερά στον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ.

Οι στάσεις που θα πραγρατοποιούνται είναι οι εξής : ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΚΑΤ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ.

Η συχνότητα δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.