Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική τροποποίηση διαδρομών λεωφορειακών γραμμών στον Δήμο της Αθήνας

Λόγω της εμποροπανήγυρης στην οδό Μικράς Ασίας στο Δήμο Αθηναίων με αφορμή τον εορτασμό του Ι.Ν. Αγίου Θωμά, ο Ο.Α.Σ.Α. τροποποιεί μερικά για το Σάββατο και την Κυριακή 18 & 19/4/2015 και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τα μέτρα της Τροχαίας, την προς αφετηρία διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών 140, 622 & 815 ως εξής:

Aπό Θηβών, δεξιά Λεβαδείας, αριστερά Φωκίδος, δεξιά Μιχαλακοπούλου, αριστερά Μεσογείων, αριστερά Φειδιππίδου, δεξιά Μιχαλακοπούλου, συνέχεια κανονικά για την 140 και δεξιά Παπαδιαμαντοπούλου, αριστερά Λεωφ. Βασ. Σοφίας, συνέχεια κανονικά για τις 622 & 815.

Ίδρυση προσωρινών στάσεων:

α) Επί της οδού Μιχαλακοπούλου στη μεσοτοιχία 155-157 και μεταξύ των οδών Αγ. Θωμά και Φαραντάτων.

β) Επί της οδού Μιχαλακοπούλου αρ. 131 και μεταξύ των οδών Σινώπης και Βερβενών.

γ) Επί της οδού Μιχαλακοπούλου στον αρ. 91 και μεταξύ των οδών Ξενίας και Κερασούντος.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.