Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3.000 πολίτες στο Σύνταγμα παρέα με το Panda!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

                                            

Δελτίο Τύπου

 

                         3.000 πολίτες στο Σύνταγμα παρέα με το Panda!


3.000 μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, έπαιξαν και έμαθαν για τη σημασία των μέσων αστικών συγκοινωνιών στην εκδήλωση «Panda με Μέσα», την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το πρόγραμμα WWF - Καλύτερη Ζωή, αποκλειστικός δωρητής του οποίου είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με τις Συγκοινωνίες Αθηνών, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα οφέλη των αστικών συγκοινωνιών στην καθημερινότητά μας και το περιβάλλον.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα μία σειρά από ευφάνταστες δράσεις περίμεναν τους επισκέπτες για μία διαφορετική διαδρομή, παρέα με γνωστές δημιουργικές ομάδες και φορείς εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων και φυσικά παρέα με το Panda που καλωσόριζε μικρούς και μεγάλους!

Η ομάδα Playroom - δημιουργική απασχόληση για παιδιά προσκάλεσε μικρούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τον πιο μακρύ και πολύχρωμο συρμό, συστήνοντάς τους σε γνωστά έργα τέχνης και σε μία ποικιλία εικαστικών μέσων! Περισσότερα από 100 έργα ζωγραφικής από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Τα Μανταλάκια, Το Φτερό, το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας, το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Γέρακα και το Κολλέγιο Αθηνών γέμισαν την αίθουσα με μοναδικό χρώμα και φαντασία, ενώ τα παιδιά μπόρεσαν να μεταμορφωθούν σε ένα υπέροχο Panda ή πολύχρωμα μέσα μεταφοράς κάνοντας face painting στο κλίμα των αποκριάτικων ημερών!

Οι ενήλικοι επισκέπτες συμμετείχαν στον πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό «Βρες το Panda, Πες το Σύνθημα!», ενώ μέσα στον χώρο της εκδήλωσης θαύμασαν έργα γνωστών σκιτσογράφων της Ένωσης Ελλήνων Γελοιογράφων και έμαθαν πόσο κοστίζουν οι μετακινήσεις τους μέσα από διαδραστικά smartboards.

Δύο ωριαίες αυτοσχεδιαστικές θεατρικές κωμωδίες καθημερινής τρέλας γύρω από τα μέσα μεταφοράς έπλασε η ομάδα improVIBE, σε συνεργασία με τους θεατές που καλούνταν να πουν φράσεις και λέξεις - κλειδιά για τη συνέχιση της κάθε αφήγησης. Σε έναν εξίσου εύθυμο και μουσικό ρυθμό ολοκληρώθηκε η εορταστική εκδήλωση με τη συναυλία των Penny and the swingin\' cats να «επικυρώνει» ένα ξεχωριστό εισιτήριο για μουσικές διαδρομές σε μία άλλη, υπέροχη και νοσταλγική εποχή!

Στην Πλατεία Συντάγματος, απέναντι από τη Βουλή, τα βλέμματα των περαστικών κέντρισε ένα υπέροχο μουσειακό τρόλεϊ του 1939 που είχε σταθμεύσει εκεί από νωρίς, με σκοπό να κάνει ένα μαγικό ταξίδι στην Παραμυθοχώρα. Οι τυχεροί επιβάτες άκουσαν υπέροχα παραμύθια από το «Σπίτι των Παραμυθιών» με συνοδεία βιολιού καθώς και έκαναν ένα σπάνιο ταξίδι με οδηγό τους την ομάδα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του WWF Ελλάς.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.