Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκπτωση για την συμμετοχή στη διήμερη εκδήλωση “Disrupt, Startup, ScaleUP” για τους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών των Συγκοινωνιών Αθηνών

Έκπτωση 50% παρέχεται στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών των Συγκοινωνιών Αθηνών για τη συμμετοχή στη διήμερη εκδήλωση “Disrupt, Startup, ScaleUP”, για  τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, που πραγματοποιείται στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, καθώς θα είναι δικαιούχοι του εκπτωτικού εισιτηρίου. Πρόκειται για μια συνεργασία προς όφελος των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών, που εντάσσεται στις προσπάθειες των Συγκοινωνιών Αθηνών, να προσδώσουν επιπρόσθετη αξία στις κάρτες.

 

Η σημαντική εκδήλωση, που διοργανώνουν οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC), ανοίγει ουσιαστικά από την Αθήνα την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας. Στόχος της, η προβολή των δημιουργικών δυνατοτήτων των νέων ανθρώπων και η δικτύωση και ανάπτυξη  συνεργασιών ανάμεσα σε νέους επιχειρηματίες, θεσμικούς φορείς, μεγάλες επιχειρήσεις και μέλη της επενδυτικής κοινότητας.

 

Περισσότερα για το Disrupt Startup ScaleUP  
http://2014.industrydisruptors.org
και για τους ID-GC
www.industrydisruptors.org