Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


ΤΒΕΧ 2014

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών, ένα από  τα πλεονεκτήματα  της Αθήνας

ως τουριστικού προορισμού  

ΤΒΕΧ 2014: Η Αθήνα στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας των ταξιδιωτικών bloggers

 

 

 

Στην Αθήνα βρίσκονται από τις 22 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων, 800 ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από 50 χώρες, οι οποίοι για τέσσερις μέρες θα μεταφέρουν εικόνες και εντυπώσεις, το μήνυμα της πόλης της Αθήνας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η διοργάνωση του ετήσιου συνεδρίου «Travel Bloggers Exchange - TBEX Europe 2014» αποτελεί σημαντική στιγμή για την Αθήνα και την προώθησή της ως αυτόνομου τουριστικού προορισμού.

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών στήριξαν το εγχείρημα στο πρόγραμμα φιλοξενίας του συνεδρίου προσφέροντας τα εισιτήρια για όλα τα συγκοινωνιακά Μέσα.  Ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε τη διεθνή συνάντηση των ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, στην Αθήνα. Οι Συγκοινωνίες Αθηνών είναι στενά δεμένες με τη ζωή της πόλης και στηρίζουν την αστική κινητικότητα. Προσφέρουμε επιλογές στους τουρίστες και τους επισκέπτες για εύκολες, οικονομικές μετακινήσεις, όπως για παράδειγμα το τριήμερο τουριστικό εισιτήριο για απεριόριστες μετακινήσεις στην πόλη. Το λιμάνι του Πειραιά συνδέεται, με express λεωφορειακή γραμμή, με το Μουσείο της Ακρόπολης και άλλους χώρους πολιτισμού, ενώ το Μουσείο Μπενάκη προσφέρει στους επιβάτες μας, μειωμένο εισιτήριο στα 4 διαφορετικά κτίρια του. Η φιλοσοφία μας «Μια πόλη. Ένα δίκτυο» θέλει να φέρει όλους εσάς στο δίκτυό μας για συνδυασμένες και φιλικές στο περιβάλλον μετακινήσεις».