Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


ροσωρινή τροποποίηση διαδρομών τρόλλεϋ στην οδό Κρίσσης λόγω έργων

Από την Δευτέρα 23-6-2014 έως και την Δευτέρα 30-6-2014 και λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Κρίσσης στο Δήμο Αθηναίων, τροποποιούνται μερικά οι παρακάτω γραμμές ως εξής:

Α) Τρόλεϊ 2 και 4 (κατεύθυνση προς Άνω Κυψέλη)

Από την οδό Κυψέλης, κυκλικά στην Πλατεία Κυψέλης, δεξιά την οδό Κυψέλης - συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Β) Λεωφορειακή γραμμή 036 (κατεύθυνση προς Κατεχάκη)

Από την οδό Κυψέλης, δεξιά την οδό Βελβενδούς, αριστερά Καυκάσου, αναστροφή στην οδό Καυκάσου, δεξιά Πυθίας, δεξιά Αμφιτρίτης, αριστερά Καρτερίας - συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

 

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά το παραπάνω διάστημα ιδρύεται προσωρινή λεωφορειακή γραμμή με ονομασία «ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ-ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ» με αφετηρία στην οδό Καυκάσου και τέρμα στην Πλατεία Κυψέλης και διαδρομή:

            Aπό αφετηρία: Aπό την οδό Καυκάσου, δεξιά Πυθίας, δεξιά Αμφιτρίτης, αριστερά Φαιδριάδων, αριστερά Πλατεία Κυψέλης –Τέρμα.

            Aπό τέρμα: Aπό την Πλατεία Κυψέλης, δεξιά την οδό Βελβενδούς, αριστερά Καυκάσου, αναστροφή στην οδό Καυκάσου (όπως η γραμμή 035) – Αφετηρία.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.