Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική τροποποίηση γραμμής 024 για το διάστημα 05-03-2014-05-04-2014 λόγω έργων

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφ. γραμμής 024 (ΑΓ. ΑΝ/ΡΟΙ – ΣΤ. ΑΤ/ΚΗΣ- ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ μ. Κηφισού),

για το χρονικό διάστημα από τις 05/03/2014 έως και τις 05/04/2014 λόγω εργασιών για την εκτέλεση του έργου :

«Επέκταση Δικτύων Όμβριων Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας» στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας,

ως εξής :

 

Διαδρομή Γραμμής 024

 

Διαδρομή από Αφετηρία:

Από Πλ. Σκρά, αριστερά στην οδό Σκρά (γύρω από το νεκροταφείο της Ν. Φιλαδέλφειας), δεξιά Κωστή Παλαμά, δεξιά Φιλαδέλφειας, συνέχεια Πίνδου, στο γεφυράκι δεξιά, αριστερά Υψηλάντου, ευθεία συνέχεια Λ. Κατσώνη, συνέχεια κανονικά  όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

           

            Διαδρομή από Τέρμα:

Από την οδό Λ. Κατσώνη, συνέχεια Υψηλάντου, δεξιά στο γεφυράκι (τέρμα Υψηλάντου), αριστερά Πίνδου, Φιλαδέλφεια, αμέσως μετά το Νεκροταφείο αριστερά Κωστή Παλαμά, αριστερά Σκρά, Πλ. Σκρά (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

 

 

 

1.Προσωρινή ίδρυση στάσεων ως εξής :

 

α)Τις στάσεις με την ονομασία «ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ», υπάρχουσες της λεωφορειακής γραμμής Γ9, που βρίσκονται επί της οδού Πίνδου και προς τις δύο κατευθύνσεις.

 

β)Τις στάσεις με την ονομασία «ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟ», υπάρχουσες της λεωφορειακής γραμμής Γ9, που βρίσκονται επί της οδού Πίνδου και προς τις δύο κατευθύνσεις.

 

            2.Προσωρινή κατάργηση στάσεων ως εξής:

 

Διαδρομή από Αφετηρία

1)Η στάση με την ονομασία «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ», που βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας και μεταξύ των οδών Ανθέων και Κερκύρας.

 

2) Η στάση με την ονομασία «ΑΓΙΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ», που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη και μεταξύ των οδών Τομπάζη και Παρθενώνος.

 

Διαδρομή από Τέρμα

1) Η στάση με την ονομασία «ΑΓΙΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ», που βρίσκεται επί της οδού Παπαφλέσσα και μεταξύ των Παρθενώνος και Κερκύρας.

 

2) Η στάση με την ονομασία «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ», που βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας και μεταξύ των οδών Κερκύρας και Εν. Ανθέων .

 

 

 

 

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.