Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση»

Στο πλαίσιο της προσπάθειας «Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση», το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και ο ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής διρογανώνουν εθελοντικές δράσεις, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι δράσεις αυτές συνεχίζονται και την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, με τον καθαρισμό του Εθνικού Πάρκου του Σχινιά, στο Μαραθώνα.

Υποστηρικτής και αρωγός αυτής της εθελοντικής δράσης θα είναι ο ΟΑΣΑ, ο οποίος την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 θα διαθέσει λεωφορεία για την δωρεάν μετακίνηση των εθελοντών από και προς το σημείο της δράσης.

Συγκεκριμένα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία, τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν όποιον πολίτη επιθυμεί να συμμετάσχει, από τα εξής δύο σημεία-αφετηρίες :

  • από την  πλατεία Πλατάνου, στην Κηφισιά
  • από το σταθμό του μετρό «Δουκ. Πλακεντίας»

Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια από τις 09:00 μέχρι  10:00 το πρωί προς το Σχινιά και από τον Σχινιά στις 13:00 το μεσημέρι, προς τις αντίστοιχες αφετηρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185