Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επέκταση γραμμής τρόλεϊ 2 – Κατάργηση γραμμής τρόλεϊ 9

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την βελτιστοποίηση του συγκοινωνιακού έργου, από την Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αλλαγές:

·        Επεκτείνεται η διαδρομή της γραμμής τρόλεϊ 2 ΠΛ. ΚΥΨΕΛΗΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ στο τμήμα από την Πλατεία Κυψέλης έως την Άνω Κυψέλη.

·        Η νέα γραμμή τρόλεϊ 2 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, θα έχει αφετηρία στην οδό Καυκάσου, κοινή με την αφετηρία της γραμμής τρόλεϊ 4 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ-ΣΤ. ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ. 

·        Οι γραμμές τρόλεϊ 2 και 4 θα έχουν κοινή διαδρομή στην περιοχή της Άνω Κυψέλης από την αφετηρία έως την πλ. Κυψέλης.

·        Καταργείται η γραμμή τρόλεϊ 9 ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ-ΖΑΠΠΕΙΟ της οποίας τα δρομολόγια θα ενσωματωθούν στις γραμμές τρόλεϊ 2 και 4.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και την ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185