Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Τροποποιήσεις λεωφ. γραμμών στους Δήμους Πειραιά και Νίκαιας- Α.Ι.Ρέντη

Τροποποιήσεις λεωφ. γραμμών στους Δήμους Πειραιά και Νίκαιας- Α.Ι.Ρέντη
από Πέμπτη 3/10/2013 λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
για εργασίες κατασκευής βασικού συλλεκτήρα ομβρίων.

 

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα εφαρμοσθούν από την Πέμπτη 3/10/2013 στους Δήμους Πειραιά και Νίκαιας- Α.Ι.Ρέντη για την κατασκευή βασικού συλλεκτήρα ομβρίων στη διασταύρωση των οδών Αργυροκάστρου και Κεχαγιά, θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες τροποποιήσεις στις διαδρομές των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών:

 

1)    ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 828 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ-Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Διαδρομή κυκλική

Από Μουτσοπούλου αριστερά Φαλήρου, δεξιά Μαυρογένους Μαντώς, αριστερά Αγ. Αναργύρων, δεξιά Θηβών και συνέχεια κανονικά.

2)    ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 831- ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΑΙΓΑΛΕΩ

Διαδρομή από αφετηρία

Από Μουτσοπούλου αριστερά Φαλήρου, δεξιά Μαυρογένους Μαντώς, αριστερά Αγ. Αναργύρων, δεξιά Θηβών και συνέχεια κανονικά.Διαδρομή από Τέρμα

 

Καταργούνται προσωρινά οι στάσεις:

 

-       «4η Μουτσοπούλου», που βρίσκεται επί της οδού Μουτσοπούλου μεταξύ των οδών Κέας και Σερίφου. Διερχόμενες λεωφ. γραμμές είναι οι: 828,831 (από αφετηρία).

 

-       «5η Μουτσοπούλου», που βρίσκεται επί της οδού Μουτσοπούλου μεταξύ των οδών Νάξου και Λαμπελέτ. Διερχόμενες λεωφ. γραμμές είναι οι: 828,831 (από αφετηρία).

 

-       «Αργυροκάστρου», που βρίσκεται επί της οδού Αργυροκάστρου μεταξύ των οδών Κεχαγιά και Δεληγιάννη. Διερχόμενες λεωφ. γραμμές είναι οι: 828,831 (από αφετηρία).

 

Ιδρύονται προσωρινά οι στάσεις:

 

-       «ΦΑΛΗΡΟΥ», επί της οδού Φαλήρου, μεταξύ των οδών Μουτσοπούλου και των γραμμών του τρένου, έμπροσθεν ελεύθερου οικοπέδου που βρίσκεται δίπλα στις γραμμές του προαστιακού.

 

-       «ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ», επί της οδού Αγίων Αναργύρων, μεταξύ των οδών Μαυρογένους Μαντώς και Θηβών, περί τα 50 μ. από τη διασταύρωση με την οδό Μαυρογένους Μαντώς.

 

Οι στάσεις θα λειτουργούν για τις λεωφ. γραμμές 828,831 (από αφετηρία)

 

Προσωρινές στάσεις λεωφ. γραμμών σε ήδη υπάρχουσες στάσεις

 

-       Στη στάση «ΣΙΝΕΜΑ», που βρίσκεται επί της οδού Θηβών μεταξύ των οδών Αγ. Αναργύρων και Τζουμαγιάς, θα κάνουν στάση και οι λεωφ. γραμμές: 828,831 (από αφετηρία).