Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μεταφορά αφετηριών λεωφορειακών γραμμών στο κέντρο της Αθήνας

Από το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013  μεταφέρεται η αφετηρία

των παρακάτω γραμμών:

-          060 (ΜΑΡΝΗ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ) από την οδό Μάρνη, στην οδό Βασ. Ηρακλείου, μεταξύ των οδών έναντι Μαυρομματαίων και έναντι  Ρεθύμνου. Η γραμμή μετονομάζεται σε:

060 (ΜΟΥΣΕΙΟ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ)

-          Β8 (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ) από την οδό Στουρνάρη, στην οδό Μάρνη, μεταξύ των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων.

-          Α8 (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ) από την οδό Στουρνάρη, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, μεταξύ των οδών Στουρνάρη και Πολυτεχνείου.

-          Α7 (ΚΑΝΙΓΓΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)) από την οδό Κάνιγγος στην οδό Στουρνάρη, μεταξύ των οδών Πατησίων και 3ης Σεπτεμβρίου. Η γραμμή μετονομάζεται σε: Α7 (ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)) και τροποποιείται ως εξής: Από Λεωφ. Αλεξάνδρας, αριστερά Πατησίων, δεξιά Στουρνάρη (ΑΦΕΤΗΡΙΑ). Από Στουρνάρη, δεξιά 3ης Σεπτεμβρίου, δεξιά Μάρνη, δεξιά Πατησίων, αριστερά Χαλκοκονδύλη, Πλ. Κάνιγγος, Ακαδημίας, συνέχεια κανονικά προς Κηφισιά.

 

Επίσης από το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013  καταργείται η αφετηρίατης γραμμής Γ12 (ΜΑΡΝΗ-ΙΛΙΟΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ) και μετατρέπεται σε κυκλική με αφετηρία-τέρμα στο Καματερό και στάση επί της στην οδού Πατησίων, μεταξύ των οδών Μάρνη και Αβέρωφ. Η γραμμή μετονομάζεται σε: Γ12 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΙΛΙΟΝ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ).