Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Καθορισμός εκπτώσεων στις τιμές πώλησης των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών Απριλίου 2013 λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

Αθήνα, 27-03-2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Καθορισμός εκπτώσεων στις τιμές πώλησης των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών Απριλίου 2013 λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων  των εργαζομένων στα  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α.

 

Από τον Ο.Α.Σ.Α. ανακοινώνεται ότι με τη έκδοση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης  εφαρμόζεται από τις 27.3.2013 ρύθμιση για την αποζημίωση των επιβατών οι οποίοι ήταν κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των εταιρειών του ομίλου Ο.Α.Σ.Α., η οποία καλύπτει αναδρομικά το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2013.

 

Με βάση τη ρύθμιση αυτή, ειδικά για το μήνα Απρίλιο 2013  οι εκπτώσεις παρέχονται στους επιβάτες που θα  επιδεικνύουν  κατά την ανανέωση των μηνιαίων καρτών στα εκδοτήρια των Ο.ΣΥ Α.Ε. & ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.,  ισχύον στέλεχος κάρτας απεριορίστων διαδρομών.

Οι τιμές πώλησης των μηναίων καρτών Απριλίου 2013 διαμορφώνονται ως εξής:

 

 

Τύπος Κάρτας

Τιμή πώλησης με έκπτωση λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ

€ 34,00

Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ μειωμένη

€ 17,00

Μηνιαία Κάρτα για Λεωφορεία- Τρόλλευ-Τραμ

€ 16,00

Μηνιαία Κάρτα για Λεωφορεία- Τρόλλευ-Τραμ μειωμένη

€ 8,00

 

Οι παραπάνω εκπτώσεις δεν θα παρέχονται σε περιπτώσεις έκδοσης νέων μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών οι οποίες ειδικά για το μήνα Απρίλιο 2013, θα διατίθενται αποκλειστικά από τη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. από τα εκδοτήρια των σταθμών Ομόνοιας και Συντάγματος.

 

Οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από τις σχετικές ανακοινώσεις (με τις τιμές πώλησης ανά τύπο κάρτας) οι οποίες έχουν αναρτηθεί σε εμφανές σημείο όλων των εκδοτηρίων πώλησης μηνιαίων καρτών.

 

Για τυχόν μηνιαία κουπόνια που πωλήθηκαν από την Ο.ΣΥ. Α.Ε. μέχρι τις 25/03/2013 χωρίς την παροχή έκπτωσης, οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με την αρμόδια υπηρεσία (τηλ. επικοινωνίας 210-4270812 & 210- 4270813),  προκειμένου να ενημερωθούν για τη  διαδικασία παροχής των εκπτώσεων.

 

Η ρύθμιση που αφορά την παροχή έκπτωσης στους κατόχους ετησίων καρτών απεριορίστων διαδρομών (με ισχύ  τον Ιανουάριο 2013), θα εφαρμοστεί αποκλειστικά από τον Ο.Α.Σ.Α. για το σύνολο του έτους, με την έκδοση αντίστοιχης απόφασης του Δ.Σ. του.