Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΣΜΙΔΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι από 1/1/2013 ξεκινά η διάθεση προς το επιβατικό κοινό εισιτηρίων σε συσκευασία δεσμίδας των 11 τεμαχίων στην τιμή των 10. Με τον τρόπο αυτό παρέχεται ένα δωρεάν εισιτήριο με την αγορά 10 εισιτηρίων, που αντιστοιχεί σε έκπτωση 9% στη συνολική τιμή του πακέτου.

Η συγκεκριμένη παροχή θα εφαρμοσθεί στα ενιαία εισιτήρια αξίας €1,40 (ολόκληρο), €0,70 (μειωμένο) και στα εισιτήρια μίας διαδρομής (με λεωφορεία, τρόλλευ ή τραμ) αξίας €1,20 (ολόκληρο) και €0,60 (μειωμένο).

Τα εισιτήρια αυτά αναγράφουν σε εμφανές σημείο της εμπρόσθιας και οπίσθιας όψης, με κόκκινο χρώμα, ότι αποτελούν εισιτήρια δεσμίδας 11 τεμαχίων, παρέχονται με έκπτωση 9%, καθώς και την συνολική αξία του πακέτου. Επίσης, εκτός των σταθερών πρόσθετων ασφαλείας που περιέχονται σε όλα τα εισιτήρια (ιριδίζουσες λωρίδες, ορατές και αόρατες ίνες, υδατογράφημα του ΟΑΣΑ και άλλες ειδικές χημικές ουσίες ανίχνευσης της πλαστότητας των εισιτηρίων), η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει και πρόσθετες εκτυπωτικές ασφάλειες (microprinting).

Τα παραπάνω εισιτήρια δεν θα πωλούνται μεμονωμένα αλλά σε ειδική πλαστική συσκευασία, στην οποία θα υπάρχει ετικέτα που αναγράφει την αξία της δεσμίδας των εισιτηρίων, την ένδειξη ‘’ΔΕΣΜΙΔΑ 11 ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ – ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ’’ καθώς και τον αύξοντα αριθμό της δεσμίδας (πακέτου). Τα εισιτήρια δεσμίδας με έκπτωση θα διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια των Ο.ΣΥ. ΑΕ (λεωφορεία, τρόλλευ) και ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ).

Η παροχή εκπτωτικών προϊόντων κομίστρου εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ανταμοιβής των χρηστών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και της προσπάθειας να αντιμετωπίστει το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής.

Για πρόσθετες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στο τηλεφωνικό κέντρο 185 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr)

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.