Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διακίνηση παραποιημένων εισιτηρίων των Αστικών Συγκοινωνιών

Ανακοινώνεται ότι μετά από εντατικούς ελέγχους ο ΟΑΣΑ συντέλεσε στον εντοπισμό παραβατών που διακινούσαν προς το επιβατικό κοινό παραποιημένα εισιτήρια. Υπό τις συντονισμένες ενέργειες του ΟΑΣΑ και της Ελληνικής Αστυνομίας οι δράστες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη (αυτόφωρη διαδικασία).

 

Διευκρινίζεται ότι παραποιημένα είναι όσα εισιτήρια έχουν χρησιμοποιηθεί και στη συνέχεια έχουν σβηστεί τα στοιχεία επικύρωσής τους.  

 

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει τους επιβάτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ελέγχουν τα εισιτήρια που προμηθεύονται και σε καμία περίπτωση να μη δέχονται εισιτήρια από συνεπιβάτες τους. Προτρέπει όλους τους επιβάτες μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους να καταστρέφουν το εισιτήριό τους γιατί διαφορετικά αυτό γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από επιτήδειους οι οποίοι ενεργούν εις βάρος τους και εις βάρος των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας, οι οποίες χάνουν σημαντικούς πόρους για την λειτουργία τους.

 

Η συνεργασία των πολιτών είναι πολύτιμη στην προσπάθεια των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών για την εξάλειψη του φαινομένου της παραποίησης εισιτηρίων. 

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185