Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τροποποίηση και αλλαγή δρομολογίων γραμμών Χ40 - Χ41

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

 

Στην τροποποίηση της διαδρομής και την αύξηση των ημερήσιων δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών Χ40 και Χ41 ΟΑΚΑ- ΑΧΑΡΝΑΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ προχωρά από την Πέμπτη 1 Μαρτίου ο ΟΑΣΑ. Οι λεωφορειακές γραμμές θα κινούνται κυκλικά από το Ολυμπιακό χωριό μέχρι τον σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ΣΚΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ και δεν θα διέρχονται από το τμήμα της διαδρομής μέσω της Αττικής Οδού έως το ΟΑΚΑ.

Με τη νέα ρύθμιση, το σύνολο των ημερήσιων δρομολογίων αυξάνεται κατά 25% περίπου και με αυτό τον τρόπο η ενιαία συχνότητα των δρομολογίων και στις δύο γραμμές  βελτιώνεται σε 10 λεπτά τις ώρες αιχμής.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να μετακινηθούν από και προς την περιοχή του ΟΑΚΑ μπορούν να μετεπιβιβάζονται στον προαστιακό σιδηρόδρομο (σταθμός προαστιακού ΣΚΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ και σταθμός προαστιακού ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ) χρησιμοποιώντας το ίδιο εισιτήριο (ενιαίο, χρονικής διάρκειας 90 λεπτών). 

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185