Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έκδοση Μαθητικών Δελτίων Αστικών Συγκοινωνιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης των Μαθητικών Δελτίων Αστικών Συγκοινωνιών για τους μαθητές άνω των 18 ετών, που φοιτούν σε σχολεία δημόσιας εκπαίδευσης, τα οποία εδρεύουν στην Αττική και είναι αρμοδιότητας του Υπ. Παιδείας, όπως προβλέπει και η σχετική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών και του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

 

Σύμφωνα με τη σύμβαση, οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΑΣΑ αίτηση, στην οποία θα αναγράφεται ο αριθμός των Μαθητικών Δελτίων που θα διατεθούν στους δικαιούχους μαθητές, το ΑΦΜ και η ΔΟΥ του σχολείου και να παραλάβουν τα Μαθητικά Δελτία έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.

 

Κατά την παραλαβή των Δελτίων θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό του ενός  (1) ευρώ για κάθε Δελτίο. Ο Διευθυντής κάθε σχολικής μονάδας είναι υπεύθυνος για το σφράγισμα και την παράδοση των Δελτίων στους δικαιούχους.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στον ΟΑΣΑ, Δ/νση Κομίστρου , Μετσόβου 15, Πεδίον Άρεως, Αθήνα και ώρες 08:00 - 14:15. Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο 185 του ΟΑΣΑ ή τη Δ/νση Κομίστρου 210-8200932, 210-8200848 και 210-8200936.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.