Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διακοπή λειτουργίας ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο τμήμα ΟΜΟΝΟΙΑ - ΤΑΥΡΟΣ και λειτουργία λεωφ. γραμμής 011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο πλαίσιο των εργασιών ανακαίνισης της σιδηροδρομικής γραμμής 1 του μετρό (ΗΣΑΠ) «Πειραιάς- Κηφισιά», ο ΟΑΣΑ και η ΣΤΑ. ΣΥ. ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι, την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, διακόπτονται πλήρως τα δρομολόγια στο τμήμα της γραμμής μεταξύ των σταθμών Ομόνοια- Ταύρος.

 

Η εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα Ομόνοια- Ταύρος θα γίνεται με το ίδιο εισιτήριο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές, καθώς και από την ειδική λεωφορειακή γραμμή 011 (EXPRESS) που θα λειτουργεί τις συγκεκριμένες ημέρες για το σκοπό αυτό.

 

Από τον ΟΑΣΑ τονίζεται ότι, η ΣΤΑ. ΣΥ. διαβεβαιώνει ότι, η διακοπή αυτή είναι η τελευταία που γίνεται στο δίκτυο του μετρό καθώς τα έργα ολοκληρώνονται και η γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) θα λειτουργεί, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, σε όλο το μήκος της πλήρως ανακαινισμένη, σε όφελος των μετακινήσεων με τις αστικές συγκοινωνίες.

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185