Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Ο λόγος στους επιβάτες

Βελτιώνουμε την ποιότητα υπηρεσιών των ΜΜΜ που χρησιμοποιούμε, συμμετέχοντας στο ευρωπαϊκό έργο ENERQI!

Ο ΟΑΣΑ και το ΚΑΠΕ συνεργάζονται για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου ENERQI, που έχει ως σκοπό τη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των ΜΜΜ, στο οποίο τον πρώτο λόγο έχει ο επιβάτης. Η αξιολόγηση της ποιότητας υπηρεσιών των ΜΜΜ από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, που είναι οι ίδιοι οι επιβάτες, εφαρμόζεται ήδη επιτυχώς σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε εθελοντικά σε αυτήν την προσπάθεια και να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες που σας προσφέρονται στις συγκοινωνιακές γραμμές που χρησιμοποιείτε. Έτσι, όχι μόνο συμβάλλετε στη βελτίωση και αναβάθμισή τους, αλλά και στη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή:

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή: Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής, η οποία συνοδεύεται από τους γενικούς όρους συμμετοχής και από τη δήλωση εθελοντή παρατηρητή.

Μόλις συγκεντρωθεί ορισμένος αριθμός εθελοντών, το ΚΑΠΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους. Θα ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία παρακολούθησης των γραμμών συγκοινωνίας που χρησιμοποιείτε και συμπλήρωσης κατάλληλου ερωτηματολογίου, που θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι εθελοντές θα λάβουν αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή τους στην παραπάνω δράση. Επίσης, θα διατεθούν δωρεάν ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα ΜΜΜ κατόπιν κλήρωσης. Με βάση τις απαντήσεις στα ερωτηματολόγια, θα ακολουθήσουν σταδιακά ενέργειες βελτίωσης και αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών της συγκοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο ENERQI, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα http://www.enerqi-online.eu/ .

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185