Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ωράριο λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κατά την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Για την ενημέρωση και διευκόλυνση του επιβατικού κοινού που θα κινηθεί στην Αττική με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν οι παρακάτω μεταβολές από το κανονικό πρόγραμμα δρομολογίων.

Α. Σε ότι αφορά στα θερμικά λεωφορεία, την Δευτέρα 15 Αυγούστου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στη δρομολόγηση της Κυριακής. Αντίστοιχα, τη Τρίτη 16 Αυγούστου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στο πρόγραμμα δρομολογίων του Σαββάτου.
Β. Στα τρόλεϊ (ηλεκτροκίνητα λεωφορεία), τη Δευτέρα 15 Αυγούστου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων βασισμένο στη δρομολόγηση Κυριακής. Για τις υπόλοιπες ημέρες ισχύει το σύνηθες πρόγραμμα.
Γ. Στο Μετρό, τα δρομολόγια από 15/8 έως 21/8 θα έχουν τις κάτωθι συχνότητες:

  • Από τις 05.30- 00.20 κάθε 10 λεπτά
  • Παρασκευή και Σάββατο τα μεταμεσονύκτια δρομολόγια, από τις 00.20 έως τις 02.20, θα εκτελούνται κάθε 15 λεπτά.

Δ. Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (Γραμμή 1 του μετρό) δεν θα υπάρξουν αλλα-γές στα προγραμματισμένα δρομολόγιά του.

Ε. Στο Τραμ στις 15 και 16 Αυγούστου η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 30 λεπτά.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω του ιστότοπου http://www.oasa.gr

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.