Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξυπηρέτηση με αστικά μέσα μεταφοράς του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού «Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών (ΣΚΑ )».

     

  

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι, λόγω της έναρξης λειτουργίας  του νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού ΣΚΑ (Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών) και προκειμένου να εξυπηρετηθεί αρτιότερα το επιβατικό κοινό της περιοχής, από τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011, τροποποιείται η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής Χ41 ΟΑΚΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ.

 

Με αυτή την τροποποίηση, θα προσφέρεται άμεση συγκοινωνιακή σύνδεση, τόσο στους κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού όσο  και στους κατοίκους  του Δήμου Αχαρνών, με ένα μέσο σταθερής τροχιάς με σταθερά και αξιόπιστα δρομολόγια.

 

Η διαδρομή της γραμμής «Χ41» τροποποιείται  ως εξής :

Κατεύθυνση προς ΟΑΚΑ :

Αριστοτέλους –Αθηνών - Φιλαδελφείας- Βόρειος Παράδρομος Αττικής Οδού-Αττική Οδός.

Κατεύθυνση προς Ολυμπιακό Χωριό :

Δημοκρατίας- Βόρειος Παράδρομος Αττικής Οδού-Φιλαδελφείας- Οδυσσέως-Αγ.Κων/νου-Εθνικής Αντιστάσεως-Σαλαμίνος

 

Η συχνότητα των δρομολογίων της εν λόγω γραμμής θα είναι  20-25’.

 

Επιπλέον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών η λεωφορειακή γραμμή Γ9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ θα πραγματοποιεί στάση έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό ΣΚΑ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Α. (185) και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.