Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των Λεωφορειακών Γραμμών 740 και 755 λόγω έργων στο Δήμο Αχαρνών.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών 740 ΟΛΥΜΠ. ΧΩΡΙΟ - ΣΚΑ - ΑΧΑΡΝΑΙ - ΑΓ. ΑΝΝΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) και 755ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ-ΣΤ. ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω των έργων κατεδάφισης Υδατοπύργου στο Στρατόπεδο Παπαστάθη, στο Δήμο Αχαρνών, από την Πέμπτη 9-04-2020 έως και την Παρασκευή 10-4-2020 και για το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως τις 14:00 , ως εξής:

Λεωφορειακή Γραμμή 740

Κατεύθυνση προς Ολυμπ. Χωριό:

Από Χαλκιδικής, αριστερά Λ. Αθηνών, αριστ. Φ. Δέδε, δεξιά Αρχ. Θεάτρου, αριστερά Εθν. Αντιστάσεως συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Κατεύθυνση προς Αγ. Άννα

Από Αρχ. Θεάτρου, αριστερά Φιλ. Δέδε, δεξιά Αθηνών, Λ. Δημοκρατίας, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή Γραμμή 755

Κατεύθυνση προς Στ. Κάτω Πατήσια

Από Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Φιλαδελφείας δεξιά Λ. Αθηνών, αριστερά Ν. Λαδά, συνέχεια Ν. Λαδά, δεξιά Φιλαδελφείας (πάνω από την Αττική Οδό), συνέχεια Φιλαδελφείας και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Κατεύθυνση προς Αχαρναί

Από Φιλαδελφείας, συνέχεια Φιλαδελφείας (πάνω από την Αττική Οδό), αριστερά Ν. Λαδά, συνέχεια Ν. Λαδά, δεξιά Λ. Αθηνών, δεξιά Φιλαδελφείας, αριστ. Κων/πόλεως, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση:

Στάσεις θα πραγματοποιούνται στις ήδη υπάρχουσες του δικτύου.