Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Νέα μερική προσωρινή τροποποίησης της γραμμής τρόλεϊ 17 λόγω έργων στην οδό Ελ. Βενιζέλου του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την νέα μερική προσωρινή τροποποίησητης γραμμής τρόλεϊ 17 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω τεχνικών δυσκολιών στην εφαρμογή της υφιστάμενης τροποποίησης λόγω των έργων στην Πλατεία Κύπρου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου και Μικράς Ασίας, στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για το χρονικό διάστημα έως και τις 26/11/2019, ως εξής:

Γραμμή τρόλεϊ 17

Διαδρομή προς αφετηρία:

Από Φιλελλήνων, δεξιά Κων/λεως, αριστερά λ. Δημοκτρατίας και συνέχεια κανονικά όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Στάση που παραλείπεται κατά την νέα τροποποίηση :

  • ΠΛ. ΚΥΠΡΟΥ

Σημείωση :

Η γραμμή τρόλεϊ θα κινείται εκτός δικτύου ηλεκτροκίνησης και θα κάνει στάσεις στις υφιστάμενες στάσεις της τροποποιημένης διαδρομής.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.