Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διακοπή λειτουργίας ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο τμήμα ΕΙΡΗΝΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι, λόγω εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής των ΗΣΑΠ, από την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011,  θα παραμείνει κλειστό το τμήμα   ΕΙΡΗΝΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ.

 

Για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα  εξυπηρετείται με την  λεωφορειακή  γραμμή «Χ5 ΣΤ. ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΠΛΑΤ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ)».

Η αφετηρία της γραμμής θα είναι έναντι της εισόδου του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ και το τέρμα στην πλατεία Πλατάνου, όπου βρίσκεται και η αφετηρία των λεωφειακών γραμμών 550, Ε7, Χ14 .

Η λεωφορειακή γραμμή Χ5, στην κατεύθυνση προς Κηφισιά θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από το σταθμό ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ,δεξιά Νεραντζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά λεωφ. Κηφισίας, αριστερά πλατεία Πλατάνου. Οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής : ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΚΑΤ, ΖΗΡΙΝΕΙΟ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ.

 

Στην κατεύθυνση προς σταθμό ΕΙΡΗΝΗ θα ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή :

Από την πλατεία Πλατάνου, λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κων/νου, αριστερά Νεραντζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού,  αριστερά στον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ.

Οι στάσεις που θα πραγρατοποιούνται είναι οι εξής : ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΚΑΤ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ, ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ.

Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ.

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζει να είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα της γραμμής ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ-ΑΤΤΙΚΗ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

 

Σημείωση:  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.
ISO 9001:2008 Για την ενημέρωσή σας για τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή υποβολή παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185