Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 810, λόγω εργασιών στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, στο Δήμο Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 810 ΣΧΙΣΤΟ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β (ΚΥΚΛΙΚΗ) , λόγω εργασιών στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, στο Δήμο Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη, στις 6/11/2019 και στις 8/11/2019, για το χρονικό διάστημα από τις 9:00 έως και τις 12:00, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 810

Διαδρομή προς αφετηρία

Από Γερ. Γρεβενών, συνέχεια Γερ. Γρεβενών, δεξιά Π. Ράλλη, δεξιά Σολωμού, αριστ. Ολύμπου, αριστ. Καραϊσκακη, κάθετα την Πέτρου Ράλλη, δεξιά Αθηνάς, αριστερά Ξενοφώντος, δεξιά Σουρή και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Στάσεις που εγκαταλείπονται:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΙΚΑ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.