Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 120, 309 και 330 στο Δήμο Κρωπίας.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 120 ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΑΡΗ - ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΤ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ, 309 ΚΟΡΩΠΙ - ΣΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ - ΚΟΡΩΠΙ (ΚΥΚΛΙΚΗ) και 330 ΚΟΡΩΠΙ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω έργων επί της λεωφόρου Βασ. Κωνσταντίνου μεταξύ Αναπαύσεως και Συντ/ρχου Δαβάκη, στο Δήμο Κρωπίας, από 14/10/2019 και για χρονικό διάστημα 2 μηνών , ως εξής:

Λεωφορειακές γραμμές 120 και 330

Στην κατεύθυνση προς τον Προαστιακό Κορωπίου:

Από τη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, δεξιά στην οδό Αναπαύσεως, αριστερά στην οδό Ηρακλέους, δεξιά στην οδό Γράμμου, αριστερά στην οδό Κ. Λάμπρου, δεξιά στην οδό Αττικής, συνέχεια κανονικά όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Στην κατεύθυνση από τον Προαστιακό Κορωπίου:

Από την οδό Αττικής, αριστερά στην οδό Κ. Λάμπρου, δεξιά στην οδό Γράμμου, αριστερά στην οδό Ηρακλέους, δεξιά στην οδό Αναπαύσεως, αριστερά στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, συνέχεια κανονικά όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 309

Από Αλλαγιάννη, δεξιά Βασ. Κωνσταντίνου, αριστερά Δαβάκη, συνέχεια Αγ. Αναργύρων, αριστερά Ηρακλέους, συνέχεια κανονικά όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.