Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Παράταση προσωρινής τροποποίησης της γραμμής τρόλεϊ 17 και της λεωφορειακής γραμμής 848 λόγω εργασιών στην οδό Ελ. Βενιζέλου του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την παράταση της προσωρινής τροποποίησης της γραμμής τρόλεϊ 17 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ) και της λεωφορειακής γραμμής 848 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΧΑΡΑΥΓΗ, λόγω παράτασης των σχετικών εργασιών στην Πλατεία Κύπρου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, μεταξύ των οδών Καραολή Δημητρίου και Μικράς Ασίας, στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, έως τις 19/10/2019, ως εξής:

Γραμμή τρόλεϊ 17

Διαδρομή προς αφετηρία:

Από Φιλελλήνων, αριστερά Κων/λεως, δεξιά Λ. Σαλαμίνος, Π. Ράλλη, δεξιά Βηλαρά, Ψαρών, αριστερά Αγχιάλου και συνέχεια κανονικά όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Στάσεις που παραλείπονται :

  • ΠΛ. ΚΥΠΡΟΥ
  • ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ
  • ΨΥΓΚΑ
  • ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ

Σημείωση :

Η γραμμή τρόλεϊ θα κινείται εκτός δικτύου ηλεκτροκίνησης και θα κάνει στάσεις στις υφιστάμενες στάσεις της τροποποιημένης διαδρομής.

Λεωφορειακή γραμμή 848

Διαδρομή από αφετηρία:

Από Λ. Σαλαμίνος, Π. Ράλλη, δεξιά Βηλαρά, Ψαρών, δεξιά Αναπαύσεως, αριστ. Πλάτωνος και συνέχεια κανονικά όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.