Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 054 και 605, λόγω εκδηλώσεων στο Δήμο Ν. Ιωνίας.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 054ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ και 605 ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), λόγω των εκδηλώσεων στην πλατεία Αγ. Ευσταθίου και στην οδό Άγγελου Σικελιανού, του Δήμου Ν. Ιωνίας, για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 19.09.2019 έως και την Παρασκευή τις 20.09.2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 054

Διαδρομή από Αφετηρία

Από Πλ. Υγείας (προσωρινή Αφετηρία Βουλγαροκτόνου, έμπροσθεν πλατεία Υγείας), δεξιά Μήδειας, λοξά αριστερά Ωρωπού, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Στάσεις που εγκαταλείπονται: «ΑΦΕΤΗΡΙΑ 054- ΤΕΡΜΑ605», «10η ΠΕΡΙΣΣΟΥ», «9η ΠΕΡΙΣΣΟΥ»,

«ΠΛ. ΑΓ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ».

Διαδρομή από Τέρμα

Από Μήδειας, αριστερά Ομήρου, αριστερά Λαοδικείας, αριστερά Βουλγαροκτόνου, προσωρινή Αφετηρία στην Πλ. Υγείας.

Στάσεις που εγκαταλείπονται : «8η ΠΕΡΙΣΣΟΥ»,«9η ΠΕΡΙΣΣΟΥ», «10η ΠΕΡΙΣΣΟΥ», «ΑΦΕΤΗΡΙΑ 054- ΤΕΡΜΑ605».

Λεωφορειακή γραμμή 605

Διαδρομή από Τέρμα

Από την Εθνικής Αντιστάσεως, συνέχεια ευθεία (δεν θα μπει δεξιά Αγίου Γεωργίου), δεξιά Αμμοχώστου, αριστερά Μηδείας, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή

Στάσεις που εγκαταλείπονται : «6η ΠΕΡΙΣΣΟΥ», «7η ΠΕΡΙΣΣΟΥ»,«8η ΠΕΡΙΣΣΟΥ», «9η ΠΕΡΙΣΣΟΥ»

Η λεωφορειακή γραμμή 605, κατά την τροποποιημένη διαδρομή , θα πραγματοποιεί στάσεις στις ήδη υπάρχουσες άλλων λεωφορειακών γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.