Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής της Λεωφορειακής Γραμμής 726.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 726 (ΑΧΑΡΝΑΙ (ΜΕΣΟΝΥΧΙ)-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΒΟΥΝΟ)), λόγω εργασιών επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Δήμο Αχαρνών, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 726

Διαδρομή προς Θρακομακεδόνες-Βουνό

(Από την Πέμπτη 12.09.2019 έως και την Παρασκευή 13.09.2019)

Από Μ. Αλεξάνδρου, δεξιά Μακεδονομάχων, αριστερά Σερρών, δεξιά Θεσσαλονίκης και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση:

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, ι δρύεται προσωρινή στάση επί της οδού Μακεδονομάχων και μεταξύ των οδών Καβάλας και Σερρών στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 726 (προς Θρακομακεδόνες-Βουνό).

Διαδρομή προς Αχαρναί-Μεσονύχι

(Από τη Δευτέρα 16.09.2019 έως και την Τρίτη 17.09.2019)

Από Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεξιά Αριστοτέλους, δεξιά κυκλικά την Πλ. Αριστοτέλους (ΤΕΡΜΑ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ), δεξιά Ορφέως, δεξιά Μεγάλου Αλεξάνδρου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.