Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής της Λεωφορειακής Γραμμής 861.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 861 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚ. ΤΙΤΑΝ)), λόγω εργασιών επί της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη συμβολή της με την οδό Απόλλωνος έως τη συμβολή της με την οδό Στρ. Δεληγιάννη στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: “ΕΚΤΡΟΠΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΣΟΥΡΕΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ”, έως τις 15.10.2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 861

Από αφετηρία προς τέρμα (προς Μάνδρα (ΟΙΚ. ΤΙΤΑΝ))

Από Στρ. Ν. Ρόκκα, δεξιά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, αριστερά Στρ. Δεληγιάννη (Δημοσθένους), δεξιά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Από τέρμα προς αφετηρία (προς Ελευσίνα)

Από Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, αριστερά Στρ. Δεληγιάννη (Π. Μελά), δεξιά Μακρυγιάννη, δεξιά Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, αριστερά Στρ. Ν. Ρόκκα και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση

Ιδρύονται οι παρακάτω προσωρινές στάσεις:

Ø Στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 861 (προς Μάνδρα (ΟΙΚ. ΤΙΤΑΝ)),

επί της οδού Στρ. Δεληγιάννη (Δημοσθένους), λίγο μετά τη διασταύρωσή της με την οδό Μακρυγιάννη και

Ø Στη διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 861 (προς Ελευσίνα),

στην αρχή της οδού Στρ. Δεληγιάννη (Π. Μελά).

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.