Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής της Λεωφορειακής Γραμμής 730.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 730 (ΛΟΦΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ-ΣΤ. ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΖΩΟΔ. ΠΗΓΗ), λόγω εργασιών εκσκαφής δικτύου φυσικού αερίου, επί των οδών Μαυρομιχάλη μεταξύ των οδών Χίου και Αγ. Θεοδώρων, Καραϊσκάκη μεταξύ των οδών Μαυρομιχάλη και Ζωοδόχου Πηγής και Υψηλάντου μεταξύ των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ρήγα Φεραίου στον Δήμο Ιλίου,για χρονικό διάστημα δέκα (1 0) ημερών από τις 15.07.2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 730

από αφετηρία προς τέρμα και από τέρμα προς αφετηρία

Από Ηρακλέους, αριστερά Σύρου, αναστροφή στον κυκλικό κόμβο, δεξιά Σύρου, δεξιά Ηρακλέους και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.