Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Με στόχο την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι θα εφαρμοστεί έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης, κατά την χρονικό διάστημα από 5/7/2019 έως και 8/7/2019, λόγω της διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών 2019.

Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για το ημερήσιο αναλυτικό πρόγραμμα εκτέλεσης δρομολογίων, για κάθε γραμμή, από την εφαρμογή OASA TELEMATICS, την ιστοσελίδα της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό μας κέντρο 11185.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.