Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής των Λεωφορειακών Γραμμών 705 και Γ12.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 705 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΙΛΙΟΝ-ΠΛ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.-ΣΤ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ) και Γ12 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΙΛΙΟΝ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ), λόγω εργασιών ασφαλτοστρώσεων επί της οδού Έκτορος από τη συμβολή της με την οδό Μέσης Ανατολής έως τη συμβολή της με την οδό Κλυταιμνήστρας στον Δήμο Ιλίου, για το χρονικό διάστημα από τις 21.06.2019 έως τις 24.06.2019, ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 705

Από τέρμα προς αφετηρία (προς Καματερό)

Από Χασιάς, συνέχεια Χασιάς, αριστερά Καπετάν Βέρα, συνέχεια Ερμιόνης και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή Γ12

Από τέρμα προς αφετηρία (προς Καματερό)

Από Χασιάς, συνέχεια Χασιάς, αριστερά Καπετάν Βέρα, αριστερά Ιπποδαμείας, δεξιά Αλ. Παναγούλη και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση

1. Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

2. Ιδρύεται η προσωρινή στάση στη διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών 705 και Γ12 στην κατεύθυνση προς Καματερό:

Επί της οδού Καπετάν Βέρα, απέναντι από τα γήπεδα 5Χ5, στο ύψος της οδού Αγ. Αναργύρων και περίπου 200m από την οδό Χασιάς.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.