Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Λειτουργία ΜΜΜ την Κυριακή 23-6-2019 λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «SNF RUN-Τρέχοντας προς το μέλλον»

Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «SNF RUN-Τρέχοντας προς το μέλλον» και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στους Δήμους Αθηνών και Καλλιθέας, την Κυριακή 23-6-2019, για το χρονικό διάστημα από τις 19:00 έως το πέρας του αγώνα, σταδιακά και ανάλογα των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μέτρων της Τροχαίας.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί και με πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185.

Σημείωση:

Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμήςΧ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS) θα εκτελούνται έως το σταθμό μετρό ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.