Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Παράταση μερικής προσωρινής τροποποίησης της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 507 (ΖΗΡΙΝΕΙΟ- ΡΟΔΟΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΑ), στον Δήμο Διονύσου.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την παράταση της μερικής προσωρινήςτροποποίησης της διαδρομής τηςλεωφορειακής γραμμής 507 (ΖΗΡΙΝΕΙΟ- ΡΟΔΟΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΑ) , λόγω έργων, στον Δήμο Διονύσου (Δ.Ε. Διονύσου), για το χρονικό διάστημα από 16/06/2019 έως και 15/07/2019 , , ως εξής:

Λεωφορειακή Γραμμή 507

Α. Τροποποίηση λόγω εργασιών στην συμβολή της οδού Αγίου Ιωάννου με την οδό Κολοκοτρώνη

Διαδρομή από Αφετηρία :

Από την οδό 25ης Μαρτίου, λοξά δεξιά Αγίου Ιωάννου, αριστερά Λεωφ. Ροδοπόλεως, συνέχεια κανονικά.

Προσωρινές νέες στάσεις:

1. Επί της Λ. Ροδοπόλεως και στην συμβολή της με την 25ης Μαρτίου.

2. Μετακίνηση της στάσης με την ονομασία «ΤΡΑΥΛΟΥ», στην πλατεία που συμβάλουν οι οδοί 25ης Μαρτίου και Αγ. Ιωάννου

Διαδρομή από Τέρμα :

Από την Λεωφ. Ροδοπόλεως, δεξιά Αγίου Ιωάννου, συνέχεια 25ης Μαρτίου, συνέχεια κανονικά.

Προσωρινές νέες στάσεις:

1. Επί της Λ. Ροδοπόλεως και στην συμβολή της με την 25ης Μαρτίου.

2. Μετακίνηση της στάσης με την ονομασία «ΤΡΑΥΛΟΥ», στην πλατεία που συμβάλουν οι οδοί 25ης Μαρτίου και Αγ. Ιωάννου.

Β. Τροποποίηση λόγω εργασιών στην Λ. Σταμάτας (από τη συμβολή της με τη οδό Ηούς έως την Πλατεία Σταμάτας, και στην Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, από την πλατεία Σταμάτας έως την Παπανικολά, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αμυγδαλέζα

Διαδρομή από Αφετηρία :

Από Λεωφ. Σταμάτας, Πλατεία Σταμάτας, συνέχεια λοξά δεξιά 25ης Μαρτίου, αριστερά Αναπαύσεως (ΠΛ. Ελευθερίας) , δεξιά Παπανικολή, δεξιά Μ. Αλεξάνδρου, συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή από Τέρμα :

Από Μεγ. Αλεξάνδρου, αριστερά Παπανικολή, αριστερά Αναπαύσεως, δεξιά Αθ. Διάκου, δεξιά 25ης Μαρτίου, Πλ. Σταμάτας, συνέχεια Λεωφ. Σταμάτας, συνέχεια κανονικά.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.