Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Λειτουργία ΜΜΜ τo Σάββατο 8-6-2019 λόγω της διεξαγωγής του «ATHENS PRΙDE FESTIVAL».

Λόγω της διεξαγωγής του «ATHENS PRΙDE FESTIVAL» και με στόχο την διευκόλυνση και την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, τοΣάββατο 8/6/2019 και για το χρονικό διάστημααπό τις 17:00 έως το πέρας των εκδηλώσεων, σταδιακά και ανάλογα των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μέτρων της Τροχαίας.

Το χρονικό διάστημα της διακοπής της κυκλοφορίας, θα γίνεται σταδιακά και δύναται να παραταθεί, να μειωθεί ή και να μην εφαρμοστεί, ανάλογα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί και με πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11 185.

Σημείωση:

Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμήςΧ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS ) θα εκτελούνται ως εξής:

Aπό Βασ. Κων/νου, δεξιά Ριζάρη (προσωρινή αφετηρία), συνέχεια δεξιά Λεωφ. Βασ. Σοφίας - συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή προς αεροδρόμιο.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.