Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Θερινά δρομολόγια για τις λεωφορειακές γραμμές Express Αεροδρομίου.

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη μετακίνησή του από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 25/5/2019, θα ισχύσει το θερινό πρόγραμμα, με συχνότερα δρομολόγια, στις λεωφορειακές γραμμές Express Αεροδρομίου Χ93, Χ95, Χ96 και Χ97.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα δρομολόγια μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ ( http://telematics.oasa.gr/ ), την εφαρμογή OASA Telematics ή να επικοινωνούν με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.