Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφ. γραμμής 820 και της γραμμής τρόλεϊ 17 λόγω εργασιών στην οδό Καραολή Δημητρίου του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου.

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών στην οδό Καραολή Δημητρίου του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου, τροποποιείμερικά την διαδρομή της γραμμής τρόλεϊ 17 και της λεωφορειακής γραμμής 820, την Παρασκευή 19/04/2019, ως εξής :

Γραμμή Τρόλεϊ 17

Διαδρομή προς αφετηρία:

Από Φιλελλήνων, αριστερά Κων/λεως, δεξιά Π. Ράλλη, δεξιά Καλοκαιρινού, αριστερά Αγχιάλου και συνέχεια κανονικά.

Λεωφορειακή γραμμή 820

Προσωρινή αφετηρία

Η γραμμή 820 θα λειτουργεί με προσωρινή αφετηρία στη στάση ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Κ.Σ. 260044 μεταξύ εν. Αρκαδίου και Ανακούς.

Διαδρομή από Αφετηρία:

Από προσωρινή αφετηρία, συνέχεια Κωσταντινουπόλεως, δεξιά Φιλλελήνων, δεξιά Φαναρίου, αριστερά Ασκληπιού, δεξιά Πλουμπίδη, αριστερά Καισαρείας, δεξιά 25ης Μαρτίου, δεξιά Λ. Σαλαμίνος και συνέχεια κανονικά η διαδρομή.

Στην επιστροφή η γραμμή όταν εισέρχεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως θα τερματίζει στην προσωρινή αφετηρία στη στάση ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.

Σημείωση:

· Το τρόλεϊ θα κινείται εκτός δικτύου ηλεκτροδότησης στην τροποποιημένη διαδρομή

· Κατά την τροποποιημένη διαδρομή η γραμμή τρόλεϊ και οι λεωφορειακές γραμμές θα πραγματοποιούν στάση στις υφιστάμενες στάσεις των τροποποιημένων διαδρομών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.