Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Διευκρινήσεις ΣΤΑΣΥ για τη δημοσιοποίηση ψευδούς είδησης.

Σας ενημερώνουμε ότι για τη σύγχυση που προκλήθηκε σήμερα στο επιβατικό κοινό, αναφορικά με την υποτιθέμενη «στάση εργασίας» στη γραμμή 1 του Μετρό (πρώην ΗΣΑΠ), ουδεμία ευθύνη φέρει η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ή οποιοδήποτε Σωματείο εργαζομένων, καθώς ποτέ και από κανέναν δεν ανακοινώθηκε στάση εργασίας για σήμερα 21-3-2019.

Τη σύγχυση και την αναστάτωση στους πολίτες προκάλεσε λαθεμένη αναφορά, πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, σε δήθεν προγραμματισμένη στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 14:00, στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ, κάνοντας χρήση παλαιότερης ανακοίνωσης Σωματείου εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ για στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 21-2-2019 !!!!!

Η «είδηση» αναπαράχθηκε ταχύτατα και χωρίς καμία διασταύρωση- από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΣΤΑΣΥ- από δεκάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου με αποτέλεσμα την πρόκληση ταλαιπωρίας και σύγχυσης στο επιβατικό κοινό.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.