Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 447 λόγω έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου στο Δήμο Βριλησσίων

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει τη μερική προσωρινή τροποποίησητης λεωφορειακής γραμμής 447, για το χρονικό διάστημα από19/10/2018 έως 6/11/2018, λόγω έργων αντιπλημμυρικής προστασίας επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου, ως εξής:

Λεωφ.γραμμή 447 προς τέρμα (Βριλήσσια) :

Από Μετ. Σωτήρος, δεξιά Υψηλάντου, κυκλικά την Πλ. 28ης Οκτωβρίου, δεξιά Μιαούλη, ευθεία Δ. Μητρόπουλου, συνέχεια ως έχει.

Ιδρύονται προσωρινές στάσεις

  • επί της Πλ. 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη και Μιαούλη
  • επί της οδού Μητροπούλου 21

Στάσεις που εγκαταλείπονται

ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΡΜΟΥ, ΑΛΦΕΙΟΥ, ΔΙΟΣ

Σημείωση : Κατά τη διάρκεια των έργων η γραμμή θα εκτελείται κυκλικά ως προς το Χαλάνδρι.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.