Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μερική προσωρινή τροποποίηση της γραμμής τρόλεϊ 21 λόγω εκδηλώσεων στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Νίκαιας στο Δήμο Νίκαιας- Α.Ι.Ρέντη

  1. Μερική προσωρινή τροποποίηση για την Κυριακή 9/09/2018 από τις 8:00 π.μ. έως και τις 11:00 π.μ. την διαδρομή της γραμμής τρόλεϊ 21 ως εξής:

Προσωρινή αφετηρία στο Περιβολάκι στη στάση «Περιβολάκι» επί της Πέτρου Ράλλη μεταξύ των οδών Καραϊσκάκη και Οιδίποδος.

Διαδρομή προς αφετηρία

Από Λαοδικείας, αριστερά Γέμελου, αριστερά Πέτρου Ράλλη, προσωρινή αφετηρία.

Διαδρομή από αφετηρία

Από προσωρινή αφετηρία, συνέχεια Πέτρου Ράλλη και συνέχεια κανονικά.

Η γραμμή τρόλεϊ 21 θα κινείται εκτός ηλεκτροδοτούμενου δικτύου στην οδό Πέτρου Ράλλη μεταξύ των οδών Γέμελου και Γερβ. Γρεβενών.

Θα λειτουργήσει ως προσωρινή αφετηρία η υφιστάμενη στάση «Περιβολάκι» (Κ.Σ. 370022) επί της Πέτρου Ράλλη μεταξύ των οδών Καραϊσκάκη και Οιδίποδος.

Η γραμμή τρόλεϊ 21 θα πραγματοποιεί στάσεις στις υφιστάμενες της τροποποιημένης διαδρομής.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.