Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση των Λεωφορειακών Γραμμών 711 και Β12

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 711 (ΖΩΦΡΙΑ-ΑΤΤΙΚΗ) και Β12 (ΜΑΡΝΗ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ), λόγω εργασιών κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ομβρίων επί της Λ. Φυλής -και μόνο στο ρεύμα καθόδου, δηλαδή προς Αθήνα- από τη συμβολή της με τη Λ. Καματερού έως τη συμβολή της πάλι με τη Λ. Καματερού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, από τις 29.08.2018 και για χρονικό διάστημα 5 μηνών, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 711 από αφετηρία προς τέρμα (προς Αττική) και της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Β12 από τέρμα προς αφετηρία (προς Μάρνη)

Από Λ. Φυλής, δεξιά Λ. Καματερού, συνέχεια Λ. Καματερού, δεξιά Λ. Φυλής και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση 1 : Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Σημείωση 2:

Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής ιδρύονται και οι δύο παρακάτω προσωρινές στάσεις επί της Λ. Καματερού:

Στάση με την ονομασία “Σκλαβενίτης”, μεταξύ της Λ. Καματερού και της οδού Λουκιανού, έναντι Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη και έμπροσθεν εγκαταλελειμμένης κατοικίας και

Στάση με την ονομασία “Γρηγορίου Λαμπράκη”, μεταξύ των οδών Αλεξάνδρας και Ολύμπου, έναντι της οδού Γρ. Λαμπράκη και έμπροσθεν Βιοτεχνίας Υποκαμίσων.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.