Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μόνιμη τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής 155

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μόνιμη τροποποίησης της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 155 «ΣΤ.ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ», από την Πέμπτη 21/6/2018. Η νέα αφετηρία της θα είναι στο σταθμό μετρό ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και η νέα διαδρομή της θα είναι η εξής:

Στ. ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, αριστερά Υψηλάντου, αριστερά Βουλιαγμένης, δεξιά Αλίμου, αριστερά Αεροπορίας, αριστερά Λαμίας, συνέχεια Τιτάνων, αριστερά Ιπποκράτους, αριστερά Φιλελλήνων, δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου, κάθετα τη λεωφόρο Αλίμου, συνέχεια Μεγ. Αλεξάνδρου, δεξιά Καραϊσκάκη (Αρχαίου Θεάτρου), αριστερά Βουλιαγμένης, συνέχεια Εθν. Αντιστάσεως, Στ. ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.