Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής Γ10

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής Γ10 (ΑΝΑΚΑΣΑ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΠΛ. ΒΑΘΗ), λόγω εργασιών στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Σύρου του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, τη Δευτέρα 25 .06.2018 και την Τρίτη 26.06.2018, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Γ10 από τέρμα προς αφετηρία (προς Ανάκασα)

Από Ν. Πλαστήρα, αριστερά Αγ. Αναργύρων, δεξιά Σοφοκλή Βενιζέλου, συνέχεια Σοφοκλή Βενιζέλου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση : Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.