Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφ. γραμμών 406 και 421 λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στην οδό Γιαβάση στο Δήμο Αγ. Παρασκευής

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 406 και 421, από 1/6/2018 έως 1/10/2018 και για τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από τις 19.00 έως τις 06.00 π.μ. της επομένης, στο Δήμο Αγ. Παρασκευής, λόγω διακοπής της κυκλοφορίας στην οδό Γιαβάση μεταξύ των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και Στρ. Τόμπρα, ως εξής:

Διαδρομή 406 προς αφετηρία:

Από Ηρ. Πολυτεχνείου, συνέχεια Ηρ. Πολυτεχνείου, αριστερά Στρ. Τόμπρα, δεξιά Γιαβάση, δεξιά Αγ. Ιωάννου, συνέχεια ως έχει.

Διαδρομή 421 προς τέρμα:

Από Ηρ. Πολυτεχνείου, συνέχεια Ηρ. Πολυτεχνείου, αριστερά Στρ. Τόμπρα, δεξιά Γιαβάση, αριστεράΑγ. Ιωάννου, συνέχεια ως έχει.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.