Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής 732

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 732 (ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ), λόγω εργασιών επί της οδού Ευριπίδου από την οδό Δημ. Φωλοπούλου έως την οδό Δεληγιάννη του Δήμου Περιστερίου, την Κυριακή 20.05.2018 από τις 06:00 έως τις 20:00, ως εξής:

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 732 από αφετηρία προς τέρμα (Ζωοδόχο Πηγή)

Από Αγίου Φανουρίου, αριστερά Λ. Ανδρέα Παπανδρέου, δεξιά Κύπρου, δεξιά Δεληγιάννη, δεξιά Σολωμού, αριστερά Μωρογιάννη, αριστερά Χίου, αριστερά Λέρου, αριστερά Πάτμου, δεξιά Μονεμβασίας και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 732 από τέρμα προς αφετηρία (Άγιο Φανούριο)

Από Σολωμού, αριστερά Μωρογιάννη, αριστερά Χίου, αριστερά Λέρου, αριστερά Πάτμου, δεξιά Μονεμβασίας, αριστερά Σολωμού, συνέχεια Σολωμού, δεξιά Τρώων, αριστερά Αγίου Φανουρίου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.