Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφ. γραμμής 832 και της γραμμής τρόλεϊ 20

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 832 και της γραμμής τρόλεϊ 20, την Τετάρτη 16/05/2018 και Πέμπτη 17/05/2018, λόγω εκδηλώσεων στον Ι.Ν. Αναλήψεως στην οδό Αναλήψεως, στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Κερατσίνι), ως εξής:

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ 832

Διαδρομή από αφετηρία :

Από 25ης Μαρτίου, δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΟΛΕΪ 20

Διαδρομή από αφετηρία :

Από Αγ. Δημητρίου, αριστ. Αναπαύσεως, αριστ. Πλάτωνος και αριστ. 25 ης Μαρτίου και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Η γραμμή τρόλεϊ θα κινείται εκτός ηλεκτροδοτούμενου δικτύου στο τροποποιημένο τμήμα της διαδρομής.

Οι παραπάνω γραμμές στο τροποποιημένο τμήμα θα κάνουν στάσεις στις υπάρχουσες των νέων διαδρομών.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.