Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Ενοποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής Α16 με τη Λεωφορειακή Γραμμή 876 και επέκταση της διαδρομής της μέχρι το Σταθμό Μετρό Αιγάλεω

Με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού καθώς και την επίτευξη της διαλειτουργικότητας των μέσων σταθερής τροχιάς με τα επιφανειακά μέσα μεταφοράς, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την ενοποίηση της λεωφορειακής γραμμής Α16 (ΠΛ. ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ με τη λεωφορειακή γραμμή 876 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΣΤ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ), η οποία επεκτείνει τη διαδρομή της έως τοΣταθμό Μετρό Αιγάλεω και μετονομάζεται σε 876 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ -ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ) . Η νέα διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής έχει ως εξής:

Κυκλική Λεωφορειακή Γραμμή 876 (αναγράφεται όλη η διαδρομή)

Από Κανελλοπούλου (ΑΦΕΤΗΡΙΑ), δεξιά Παγκάλου, λοξά δεξιά Ιερά Οδό, συνέχεια Ε.Ο.Α.Κ., συνέχεια Λ. Αθηνών (Καβάλας), δεξιά κόμβο Ψυχιατρείου, αριστερά Ιερά Οδό, συνέχεια Ιερά Οδό, δεξιά Αλ. Παπαναστασίου, δεξιά Ρήγα Φεραίου, δεξιά Στεφάνου Σαράφη, αριστερά Ιερά Οδό, συνέχεια Ιερά Οδό, δεξιά κόμβο Ψυχιατρείου, αριστερά Λ. Αθηνών (Καβάλας), συνέχεια Ε.Ο.Α.Κ., συνέχεια Ιερά Οδό, αριστερά Αθανασίου και Αναστασίου Μουρίκη, δεξιά Κανελλοπούλου (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Οι επιβάτες με προορισμό την Αθήνα μπορούν να μετεπιβιβάζονται στον σταθμό μετρό Αιγάλεω, στη γραμμή 3 ή στις λεωφορειακές γραμμές 813 ΑΒΕΡΩΦ-ΠΡΟΥΣΣΗΣ και 856 ΑΙΓΑΛΕΩ-ΥΜΗΤΤΟΣ-ΔΑΦΝΗ και αντίστροφα κατά την επιστροφή τους.

Η συχνότητα των δρομολογίων της γραμμής θα είναι ανά 20΄ τις ώρες αιχμής.

Η νέα ενοποιημένη γραμμή θα λειτουργεί από την Τρίτη 1/5/2018

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185 ή από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oasa.gr

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.