Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, συνοδευόμενος από το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Μιχάλη Κακλαμάνο, επισκέφτηκε σήμερα το Δημαρχείο Περιστερίου και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση διαφόρων προτάσεων του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση από τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες των κατοίκων της περιοχής που αποτελεί και τον μεγαλύτερο Δήμο της Δυτικής Αθήνας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Τάσος Ταστάνης έκανε την εξής δήλωση: «Είχαμε μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου. Η Διοίκηση του Οργανισμού, άλλωστε, θεωρεί πολύτιμη τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επειδή βρίσκονται κοντά στον πολίτη και γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες που αφορούν τις καθημερινές του μετακινήσεις. Διαβεβαιώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Οργανισμού θα εξετάσουν με ιδιαίτερη προσοχή τα αιτήματα που τέθηκαν, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε σε θέση να δρομολογήσουμε λύσεις που θα βελτιώνουν καθοριστικά το συγκοινωνιακό έργο στην περιοχή».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.