Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, λόγω της μαθητικής παρέλασης τα δρομολόγια του Τραμ προς το Σύνταγμα- από την έναρξη λειτουργίας έως και το τέλος της παρέλασης- θα πραγματοποιούνται με τερματικό σταθμό την στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Tην Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων και της στρατιωτικής παρέλασης, από την έναρξη λειτουργίας έως τις 14:00 τα δρομολόγια του Τραμ προς Σύνταγμα θα πραγματοποιούνται με τερματικό σταθμό την στάση Αιγαίου, στη Ν. Σμύρνη.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.